Adressin luovutus


Kuva:Mari Petäjä
Kuva:Mari Petäjä

4.10.2011

Adressi luovutettiin Minna Lindeqvistin kanssa 4.10.2011 KELA:n pääjohtaja Liisa Hyssälälle, Terveysosaston johtaja Elise Kiviniemelle sekä Terveysosaston johtavalle lääkärille Pekka Koivistolle lausuntomme liittyen metyylifenidaattien korvauksiin sekä adressin asian puolesta.

Kuten MOT-ohjelmassa kaikki varmasti huomasi Pekka Koiviston vastahankaisuuden, samaa oli aistittavissa adressin luovutustilaisuudessa. Kovin olivat sitä mieltä, että asiahan alunperinkään ei KELAlle kuulu. Pääsääntösesti hokivat toimineensa lain puitteissa. Minna kysyikin, että onko laki oleellisesti muuttunut helmikuussa, johon vastasivat, että silloin vasta huomasivat, että ovat korvanneet lääkettä ”jota ei tarvisisi korvata”. Toki olivat korvanneen nämä jo kymmenen vuoden ajan.

Uskon että kansalaisaktivismista tässä tulee oleen ehkä jopa aikaansaavaa voimaa, näinollen yksikään nimi eikä tämä mun ”harrastus” ADHD:n parissa mennyt hukkaan. Tässä kun on vuoden tätä rumbaa pyörittänyt  pro bonona. Haave tietysti olisi, jos tästä ammatin saisin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s