Vaalilupauksia..


Noita vaalilupauksia oon miettiny taasen. Mä en jotenki usko, että esim. mä voisin luvata maailmanrauhaa ja parannusta syöpään vaan jos mut valittaisiin. Tai että kaikki saavat töitä ja syrjäytyneille nuorille keksitään joku kikkavitonen etteivät syrjäytyisi.

Itse oon tehny paljon asioista ADHD-oireisten hyväksi, vaikken ole ollut minnekään ehdolla. Mun mielestä asioihin voi vaikuttaa myös siksi, että haluaa vaikuttaa. Ilman hienoja titteleitä minäkin lääkekorvausadressin rykäsin 2011 vuoden alussa. Ja taistelu kannattikin, korvaukset yhden lääkkeen osalta saatiin palautettua maaliskuun alusta. Vertaistukiryhmissäni on n.700 jäsentä, mukana on niin läheisiä kuin oireisiakin, diagnoosilla ja ilman.

Olen ehdolla ADHD-liiton hallitukseen, viime vuoden toimin Suomen ADHD-aikuiset ry:n potilasetutoimikunnan puheenjohtajana, tänävuonna olen hallituksessa ja vertaistukivastaava.

Jos tulen valituksi, tiedän että teen aivan yhtä paljon ”meikäläisten” eteen kuin teen vaikken tulisi valituksi. Sen pystyn lupaamaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s